Oversættelse

Oversættelse -

dansk engelsk

Klar til at udvide til et internationalt marked?

Ønsker du at gøre dit koncept attraktivt på et internationalt marked, og går du rundt med en drøm om at udvide til andre landegrænser? Oversættelse af tekstmaterialet på din hjemmeside er et af de første vigtige tiltag i ekspansionsprocessen. Tekstbasen tilbyder oversættelsesservices fra dansk til engelsk - så flere vil få glæde af netop dit koncept. 

Sælg med troværdighed og integritet i udlandet

Mange internationale onlineshoppere kan være nervøse for, hvor troværdig en hjemmeside, der ikke har oprindelse i deres eget land, er. Derfor kan målgruppeorienteret tekstforfatning have en afgørende betydning for internationale besøgendes indtryk af din webshop. Professionelle tekster på engelsk giver potentielle kunder i udlandet lyst til at købe. Med en dybdegående dansk-engelsk oversættelse er det med andre ord muligt at øge kundekonverteringerne og give din virksomhed integritet på et internationalt marked. 

Få et uforpligtende tilbud

Er du klar til at udvide dit koncept, så folk i andre lande også får glæde af dine produkter? Bestil et uforpligtende tilbud på oversættelse allerede i dag ved at udfylde kontaktformularen herunder - eller gå til kontakt

Modtag et uforpligtende tilbud på oversættelse indenfor 10 minutter - udfyld kontaktformularen 

Copyright Tekstbasen v/ Clara Holm-Hansen '2018

  • Google+ Social Icon
  • Black LinkedIn Icon