Sproglig markedsføring og SEO - bliv synlig på Google

Serviceoversigt

Webtekster

Giv dine kunder grund til at vælge dig

Med professionelle tekster giver du dine kunder et klart, unikt og målbart indblik i, hvad din virksomhed tilbyder og står for. Det er oftest alene igennem den måde, du præsenterer dit koncept online, at besøgende konverteres til kunder. Sælgende tekster på hjemmesiden - i form af kategori- og produktbeskrivelser eller blogindlæg - har med andre ord enormt stor betydning for din virksomheds succes generelt. 

 

I et samspil med gennemtænkt søgemaskineoptimering (SEO) er tekstforfatning altafgørende for din virksomheds synlighed på Google og de resterende søgemaskiner Bing og Yahoo. 

 

SEO

Vejen til Googles hjerte

Søgemaskineoptimering kan i langt de fleste tilfælde være en tidskrævende og omfattende affære. Næsten 100 % af al trafik sker igennem søgeresultaterne på side 1 af Google. Derfor er der stor konkurrence om de bedste pladser. Effektiv SEO forudsætter blandt andet en grundig gennemgang af alle de parametre, der har betydning for en hjemmesides positioner og trafik - heraf informationsdensitet, hjemmesidehastighed og content-duplikering. 

 

I stedet for at proppe tekster med keywords kræver Google i 2018, at indholdet på en hjemmeside er sprogligt interessant - og af høj kvalitet. Jeg inkluderer derfor unikke, semantiske variationer af nøje udvalgte keywords i SEO-tekstskrivningen, hvilket resulterer i detaljerige tekster, som folk rent faktisk gider at læse. Når alt kommer til alt skal tekster skrives til mennesker - ikke robotter! 

Korrekturlæsning

Fremstå professionel og troværdig

Med en tekst fuld af sproglige fejl skabes nemt et uprofessionelt og skrøbeligt billede af virksomheden. I stedet for at give kunden klarhed omkring et eventuelt køb eller en større investering, vil vedkommende, som følge af utydelige sætninger og sprogfejl, i værste fald klikke sig væk fra hjemmesiden. Flere undersøgelser viser gang på gang, at grammatiske fejl virker afskrækkende og henleder til brugeradfærd, hvor besøg hurtigt bliver afbrudt på hjemmesiden.

Jeg har korrekturlæst utallige tekster - heraf pressemeddelelser, specialer og større udgivelser for virksomheder, privatpersoner og forfattere.

 

Oversættelse

Kvalitet på internationalt niveau

Tekstbasen leverer oversættelse af højeste kvalitet - hovedsageligt fra dansk til engelsk - men med mulighed for integration af andre sprog. 


Jeg står klar til at give et tilbud på din opgave, så du hurtigt kan udbrede til koncept til andre landegrænser. Er dit website muligt at læse på engelsk er der pludselig åbnet op for utallige ´ muligheder - og ikke mindst en helt ny målgruppe, der kan give hjemmesiden yderligere trafik. 

Få et uforpligtende tilbud

Copyright Tekstbasen v/ Clara Holm-Hansen '2018

  • Google+ Social Icon
  • Black LinkedIn Icon