Tekstforfatning & webtekster

Gode webtekster - gode kunder 

Er du nystartet virksomhed, eller trænger din hjemmeside til et løft? Med professionelle webtekster og tekstforfatning sikrer du, at dit koncept bliver beskrevet præcist og fængende, så det når ud til de "rigtige" kunder. Netop dette kan jeg som erfaren tekstforfatter hjælpe dig med. Er du interesseret? Kontakt mig her eller udfyld kontaktformularen nederst for at få et uforpligtende tilbud allerede i dag!

Giv kunderne grund til at vælge dig

Velskrevne hjemmesidetekster, blogindlæg og artikler har stor indflydelse på, om besøgende på din hjemmeside vælger at købe et eller flere af dine produkter. Det er nemlig i beskrivelsen af dit koncept, at du skal gøre den besøgende klar over, hvorfor vedkommende skal vælge netop dig som forhandler eller konsulent. 

At skille sig ud fra mængden kræver, at man er villig til at springe ud i atypiske og innovative tekstbeskrivelser. Markedet for online butikker vokser nemlig med hastige skridt. Som tekstforfatter er det min opgave at give din virksomhed en stemme og sproglig identitet, der differentierer sig fra relaterede konkurrenter. 

SEO tekster 

For at Google kan læse og ranke din hjemmeside højt, er det altafgørende, at hver enkelt tekst er blevet søgemaskineoptimeret. Vælger du at bestille webtekster hos Tekstbasen, er du sikret tekster, der efterlever alle Googles krav i 2019. Jeg bruger de nyeste SEO teknologier og inkluderer keywords, semantiske variationer og målgruppetilgange i tekstarbejdet.

 

Tøv ikke med at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller ønsker at få et uforpligtende tilbud på tekstforfatning ved at udfylde kontaktformularen herunder!

Modtag et uforpligtende tilbud på tekstforfatning indenfor 10 minutter - udfyld kontaktformularen 

Copyright Tekstbasen v/ Clara Holm-Hansen '2018

  • Google+ Social Icon
  • Black LinkedIn Icon